Şehit Hasan Hüseyin Daşdemir İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirip onu çağın ihtiyacına göre yorumlayan, gelecek nesilleri şahit olup ışık tutan, yaşayan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, yaşamında önder, saygılı, sorumlu ve bilinçli bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, hakka, hukuka ve güzel ahlaka saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Doğalgaz Kaloriferli
Servis Bilgisi: VAR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehithasanhuseyindasdemiriho.meb.k12.tr

Adres - BAĞLARALTI MAH. CEBEL CAD. ŞEHIT HASAN HÜSEYIN ORTAOKULU BLOK NO: 19 YILDIRIM / BURSA

Yerleşim Yeri - Bağlaraltı Mahallesi Cebel Caddesi NO:19 Yıldırım-BURSA

Ulaşım Heykelden 23A, Arabayatağı Metro istasyonundan D1A, Kent Meydanından ve Arabayatağı metro istasyonundan Erikli 2 dolmuşları ile okulumuza ulaşım mümkündür

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 7 km